Logga in

Bra offentliga affärer

siterips

Nominera Årets inköpare!

Ett sätt att uppmärksamma våra vardagshjältar är genom utnämningen Årets inköpare, som vinner ett stipendium på 10 000 kronor. Det är nu hög tid att nominera kandidater till detta SOI:s pris, som högtidligen tillkännages på bankettmiddagen, den 25 april. Skicka era förslag senast den 28 februari, med en kortfattad beskrivning och era egna kontaktuppgifter, till lill.sandberg@sollentuna.se!

Vi vill uppmana er alla att tänka till lite extra och nominera er kandidat, någon ni vet som har gjort viktiga avtryck i sin yrkesutövning, som har bidragit till att utveckla arbetet, som avslutat en framgångsrik upphandling eller varit en ovärderlig kollega och arbetskamrat på andra sätt. Detta är något vi vill uppmärksamma och premiera. Det är också ett utmärkt tillfälle att marknadsföra den nytta som föreningens medlemmar åstadkommer till andra i vår omvärld och här borde vi bli bättre.

Här följer en (kanske inte helt komplett) lista över tidigare vinnare.

1995 – Leif Ekström, Örebro
1996 – Thomas Karlsson, Mora
1997 – Oskar Sohl, Ekerö
1998 – Lisbeth Johnson (Jensen), SUB
2001 – Ingvar Källström, Krokom
2003 – Alvar Bogren, Stockholm
2004 – Kjell Svensson, Sundsvall
2006 – Pia Wangbergh, Umeå
2007 – Gabriella Manieri, Malmö högskola
2008 – Jan Andersson, Göteborg och Göran Brunnberg, Göteborg
2009 – Gunnar Goblirsch, Sörmland
2010 – David Braic, Växjö
2011 – Lill Sandberg, Sollentuna
2012 – Harrieth Forsberg, Värnamo
2013 – Ylva Mannervik, Regeringskansliet
2014 – Siw Norström, Mora
2015 – Thomas Wedegren, SLL
2016 – Lena Orrvad, Vara


________________________
________________________