Logga in

Bra offentliga affärer

siterips

SOI på Upphandlingsdagarna 2017

Just nu är Upphandlingsdagarna den enda upphandlingskonferens som kan mäta sig med SOI’s årskonferens i storlek, med noga räknat 806 deltagare. Ibland kan man sakna de trivsamma lokalerna på Nacka strandsmässan, men så kan det gå när man växer och lokalerna inte räcker till. Som vanligt var det ett gediget arrangemang. Det fanns gott om bra talare, med förre statsministern Fredrik Reinfeldt i spetsen, besök från EU, spännande debatter och panelsamtal, en stor mängd parallella seminarier, en vinnare av Handslaget (Joachim Wersén, Swedavia Inköp), stor bankett med underhållning och som krydda på moset även gott om utställare. En extra krydda var även den hemliga gästen, sden eminente talaren och entusiastiske visionären Stig-Arne ”Stigge” Bäckman, som på slutet av 80-talet drog igång Urkraft i Skellefteå. Urkraft är en förening som än i dag engagerar och utbildar ungdomar på vägen mot vuxenlivet.

Emma Breheim flankerad av Anders Kron och Johan Almesjö

För SOI innebar Upphandlingsdagarna att Henrik Karlsson deltog i en Open Hearing: Leverantörsforum – Möjligheternas marknad? Emma Breheim deltog i panelsamtalet Vad krävs för att axla de nya utmaningarna? och Roger Himmelsköld deltog i debatten kring Mäkleri för miljarder – På gott eller ont?

Roger Himmelsköld anar nya problem efter rapporten om mellanhänder

Allting på plats och redo att ta emot konferensbesökarna

Återigen hade SOI en egen monter på Upphandlingsdagarna, denna gång med nya snygga roll up’s och färska informationsblad både om årskonferensen och om hur man blir medlem i SOI.


________________________
________________________