Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Upphandlingskonferensen 2017 – gå med SOI-rabatt

24 oktober, 2017

Syftet med konferensen är att ge högkvalitativ information om det upphandlingsrättsliga regelverket på ett begripligt sätt!

Den mycket uppskattade Upphandlingskonferensen återkommer i år och innehåller som tidigare 15 högaktuella seminarier med 45 fantastiska talare och 15 duktiga moderatorer.

I år finns dessutom som Key Note Speakers Küllike Jürimäe, domare i EU-domstolen, Helena Rosén Andersson, domare i Högsta förvaltningsdomstolen, Jan Jackholt, upphandlingschef på EBRD, European Bank of Reconstruction and Development i London, Michael Bowsher, King’s Collage, Baudouin Heuninckx, FMV i Belgien och Albert Sanchez Graells, docent Bristol universitet.

Syftet med konferensen är att ge högkvalitativ information om det upphandlingsrättsliga regelverket på ett begripligt sätt! Under två dagar och en kväll diskuterar vi innehållet i upphandlingslagstiftningen, vad reglerna egentligen betyder och vad de innebär för den praktiska tillämpningen av regelverket.

Så här fungerar SOI-rabatten för medlemmar, vid event där Upphandling24 är arrangör/medarrangör.
Steg 1: Vid biljettköp av den första konferensen under ett kalenderår - 25% rabatt på ordinarie biljettpris
Steg 2: Vid biljettköp av den andra konferensen under ett kalenderår - 30% rabatt på ordinarie biljettpris
Steg 3: Vid biljettköp av den tredje konferensen under ett kalenderår - 45% rabatt på ordinarie biljettpris

OBS! Dessa rabatter kan inte kombineras med andra rabatter.

Exempel: En SOI-medlem väljer att gå på fyra event under ett kalenderår. För första eventet får medlemmen 25% rabatt, för andra eventet 30% rabatt, för tredje eventet 45% rabatt och det fjärde 25% rabatt. Om samma SOI-medlem även går på ett femte event blir det även där 25% rabatt.

Upphandlingskonferensen arrangeras av UrT Konferens och Upphandling24. Tid: 23 november 08.30-17.00 och 24 november 08.30-15.30. Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm.

Läs mer