Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset
  • Virkesvägen 26
  • 120 30 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (säkrast mellan 10-12 vardagar)
  • Fax: 08-556 061 41

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Välkommen – Sveriges Offentliga Inköpares årskonferens

15 februari, 2018

Vi ses i Jönköping 16-18 april 2018

SOI:s årskonferens är en stor och viktig mötesplats för alla som arbetar med offentliga inköp och konferensen samlar årligen ca 700-800 deltagare. Det är ett ovärderligt tillfälle att utbyta erfarenheter med kollegor och utställare. 2018 hålls konferensen på Elmia i Jönköping mellan 16-18 april.
 
Vi erbjuder som vanligt storföreläsningar, parallella seminarier och naturligtvis en fantastik möjlighet till nätverkande och umgänge av högsta klass. I år har vi fyllt programmet med fler föreläsningar med konkreta erfarenheter och exempel från våra medlemmar än någonsin.
 
Programmet i sin helhet hittar du här
 
Med hjälp av utvärderingar från tidigare år ser vi att det är en del av våra konferensbesökare som vill se ännu fler pass med juridisk inriktning. Vi har därför lagt upp programmet så att samtliga valbara seminariepass innehåller minst ett juridikseminarium, något som möjliggör för deltagarna att anpassa programmet baserat på sitt intresse för juridik. Vi tror och hoppas att det kommer att uppskattas.

Moderator är för andra året i rad Gabriella Ahlström. Gabriella Ahlström har en bakgrund som kultur- och samhällsjournalist, bland annat på Dagens Nyheter och Sveriges Radio och är känd bland annat från radioprogrammet ”Spanarna” i radions P1 där hon sedan länge ingår i den fasta panelen. Tidigare har hon även hörts som krönikör i Godmorgon Världen och varit värd för programmet ”Sommar”. Det har tidigare varit tradition att byta moderator varje år men vi tycker att det känns spännande att låta Gabriella bygga vidare på sina erfarenheter från förra årets konferens och väljer därför att anlita henne som moderator igen.