Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset
  • Virkesvägen 26
  • 120 30 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (säkrast mellan 10-12 vardagar)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Upphandlingsdagarna – Missa inte din SOI medlemsrabatt

11 januari, 2018

Du har väl inte missat att anmäla dig till årets Upphandlingsdagar? Som medlem i SOI får du 1000 kr rabatt på konferenspaketet.

Upphandlingsdagarna är Sveriges största årliga konferens och mötesplats för dig som berörs av och vill utvecklas inom svensk och europeisk offentlig upphandling. Under två heldagar tar du del av nyheterna och de goda exemplen. Du erhåller årligen ny nödvändig kunskap och viktiga nycklar för att säkerställa fortsatt goda offentliga affärer i framtiden. Under årets Upphandlingsdagarna träffar du 65 talare under 36 seminarier och 3 workshops, kort sagt – det är ett tillfälle till vidareutveckling inom upphandling som du inte kan missa! Och SOI finns på plats med en egen monter.

Som medlem i SOI får du 1000 kr rabatt på konferenspaketet som inkluderar 2 konferensdagar, bankettmiddag med underhållning, luncher och fika. (Ordinarie pris 6900 kr)

Läs mer och boka biljett

 
Offentlig upphandling som motor för samhällsförändring - Hur långt är vi beredda att gå?
SOIs ordförande Emma Breheim medverkar på ett seminarium i samband med Upphandlingsdagarna 31 jan – 1 feb i Kista. Att vi idag använder offentlig upphandling som verktyg för att påverka och driva fram en samhällsförändring är ett faktum. Ofta finns politiska förtecken och inte alltid är direktiv och regelverk anpassade till upphandlarens vardag.
Även om det oftast inte är någon som ifrågasätter de bakomliggande goda målsättningarna med att driva på en hållbar utveckling utifrån såväl det ekonomiska, ekologiska eller sociala perspektivet finns anledning att diskutera hur långt vi är beredda att gå? Denna debatt tar utgångspunkt i de politiska målsättningarna i förhållande till Inköpare och upphandlarens vardag. Är exempelvis miljö och sociala hänsyn alltid att föredra framför mest ekonomiskt fördelaktiga pris? Om inte vart går gränsen?

De som medverkar i debatten är:

Emma Breheim, ordförande, Sveriges offentliga inköpare (SOI)
Inger Ek, Generaldirektör, Upphandlingsmyndigheten
Rikard Jermsten, Generaldirektör, Konkurrensverket
Ulrica Dyrke, Jurist, upphandlings- och konkurrensexpert på Företagarna
Eva-Maj Mühlenbock, Delägare och Advokat, Advokatfirman Lindahls

NY arrangör

Nytt för i år är att Easyfairs tagit över som arrangör för Upphandlingsdagarna. Easyfairs Europas största mässarrangör, som idag arrangerar 200 evenemang i 19 länder och driver 11 mässanläggningar i Benelux-länderna och i Norden, däribland Kistamässan, Malmömässan och nya Åbymässan som just nu byggs i Göteborg.


Urval av talare


Varmt välkommen till Upphandlingsdagarna 31 jan - 1 feb.