Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Inför årskonferensen i Uppsala

30 november, 2018

Hur går förberedelserna inför SOI’s 40-årsjubileum?

Helen Widin och Roger Himmelsköld har ett övergripande ansvar i SOI’s styrelse när det gäller förberedelserna inför årskonferensen. SOI fyller 40 år och årskonferens äger rum i Uppsala mellan datumen 3-5 april. Platsen för konferensen är Uppsala Konsert & Kongress och det är första gången som Uppsala står som värd för årskonferensen, även om fröet till organisationen faktiskt såddes några år tidigare i just Uppsala.

– Hur går förberedelserna inför konferensen?
– Vi kommer bla annat att testa ett nytt koncept med moderator plus en kompletterande roll. Det ska bli spännande. Några andra nya grepp och överraskningar blir det också. Vi jobbar just nu intensivt med programmet. Tror aldrig att vi fått så här många intressanta inspel om programpunkter förut. Vi har väldigt många aktiva och utvecklingsinriktade medlemmar, det märks. Det svåra blir att välja bland alla dessa uppslag.  Inbjudan till utställare har gått ut och de platserna fylls nu i en rasande takt. Ambitionen är att kunna släppa programmet före jul. Vi får se om vi klarar det. Uppsala kommer att vara redo att ta emot oss alla och  vårt 40-års jubileum kommer verkligen att märkas i staden, det vågar vi lova.

– Det kommer att bli trångt på årskonferensen, så vi rekommenderar alla som vill vara säkra på att få plats att vara ute med anmälan i god tid! 3-5 april 2019, skriv in det i almanackan redan nu och håll utkik på hemsidan, när mer information kommer. Vi ses i Uppsala!

Så här såg SOI’s tidning, Affärer ut inför 30-årsjubileet i Norrköping 2009.