Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Mer inför årskonferensen

19 december, 2018

Ett starkt gäng skall tillsammans ta hand om oss

Huvudmoderator på årskonferensen kommer att vara Niklas Källner, känd bland annat från Skavlan. Men han kommer att ha starkt stöd av Jenny Engström som numera arbetar på Dialogmakarna men som väldigt många känner från hennes tid på Upphandlingsmyndigheten.

Niklas Källner är journalist, författare och programledare, som framförallt har blivit känd som reportern i SVT:s tittarsuccé Skavlan där han möter människor i olika miljöer och ställer kluriga, nyfikna och underfundiga frågor till både barn och vuxna.

Han har även varit programledare för ett antal tv-produktioner som Arvinge okänd (tillsammans med Kattis Ahlström), I särklass med Niklas, Delat land och von Svenssons kläder. 2015 debuterade han som författare med boken Tills man dör lever man. Nu är han aktuell med uppföljaren Och bilen går bra?, som handlar om hur du fixar kallpratet, med både Niklas och andras erfarenheter samt inte minst forskning.
– Jag ville testa idén om alla hade en berättelse. Det visade sig att många bar på historier som de väntat på att få berätta.

Jenny Engström, är medgrundare och VD hos Dialogmakarna. Hon har arbetat mer än 20 år som chef, controller, projektledare och managementkonsult. Med erfarenhet av offentlig och privat verksamhet är hon anlitad som ledar – och verksamhetsutvecklare, kommunikationsexpert och talare. Hon driver även Tanketid och har särskilt arbetat med effektivitet, kvalitet, styrning och kontroll.

Jenny tycker att frågor om mod och motivation i arbetslivet är extra spännande. Hur får vi som ledare fler att våga och vilja mer?  Hennes särskilda styrkor är att kunna omsätta teorier, tankar och idéer i praktiken samt att kommunicera med en tydlig röd tråd.

Jenny är civilekonom med vidareutbildning inom coachning, neurolingvistisk programmering NLP, mental träning/ prestationspsykologi samt krishantering.