Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset
  • Virkesvägen 26
  • 120 30 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (säkrast mellan 10-12 vardagar)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Nu är biljetterna släppta!

27 september, 2021

Lösningar för Offentlig sektor öppnar upp

1-2 februari 2022 öppnas portarna till det stora konferensen och mässan Lösningar för Offentlig Sektor, på Kistamässan. SOI är partner och medarrangör och kommer att hålla i flera av konferenspunkterna.
 
– Äntligen får vi möjlighet att mingla och nätverka med varandra igen. Jag är helt övertygad om att det är när vi möts fysiskt som vi har möjlighet att verkligen bygga långsiktiga relationer och skapa givande samarbeten. Lösningar för Offentlig Sektor är en mötesplats där hela upphandlingskedjan sätts i fokus hela vägen från hållbarhet, miljö till samhällspåverkan, säger Helena Davidsson Warvås, projektledare för Lösningar för Offentlig Sektor och e-Hälsa 2022.
 
Medlemserbjudande för SOI
Eftersom SOI är medarrangör har medlemmarna en mycket bra rabatt på konferensbiljetterna. Fram till 1 november har man som medlem hela 20% rabatt utöver det Early Bird-erbjudande som ligger just nu. Väljer man att dessutom att gå tillsammans med sina kollegor och boka flera biljetter samtidigt blir det ännu billigare tack vare den mängdrabatt som erbjuds.
 
– Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna öppna upp registreringen för våra besökare. Det har varit en lång period av ovisshet, men nu ser vi så mycket fram emot att få välkomna stora delar av Sveriges offentliga sektor till denna fantastiska konferens och mässa den 1-2 februari nästa år.

Från SOI återkommer vi snart med mer information om våra aktiviteter.
Gå gärna in och läs om hela arrangemanget och de många spännande föredragshållarna på Lösningar för Offentlig Sektors hemsida.