Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Nominera till Anbudspriset 2023

28 maj, 2023

Priset har delats ut sedan 2015

Från en tidigare prisutdelning

Anbudspriset är en ideell förening vars ändamål är att årligen dela ut ett pris till den upphandlare, upphandlingsgrupp eller avtalsförvaltare som står bakom ett affärsmässigt och kvalitativt offentligt upphandlat avtal. Medlemmar i Anbudspriset är företag och näringslivsorganisationer som vill medverka till att dela ut priset. Man skriver så häär,    

Nyckeln till en lyckad upphandlingsprocess är bra dialog mellan upphandlare och leverantörer. Anbudspriset delas ut till en upphandlare, upphandlingsgrupp eller avtalsförvaltare som har satt sig in i branschen och genom god dialog med dess aktörer ställt väl avvägda och uppföljningsbara krav i upphandlingen och på så sätt skapat förutsättningar för en kvalitativ leverans som möter användarnas behov.

Syftet med priset
Vi är övertygade om att upphandlingsförfarandet genom bra dialog kan utvecklas och att följden kan bli att relevanta krav ställs på produkter och tjänster. Detta leder till en transparent upphandlingsprocess och ett bättre fungerande avtal. Att vi som leverantörer tillåts vara mer aktiva i processen gör oss till bättre leverantörer.

I slutändan hoppas vi att anbudsprisets fokus på de här områdena kan leda till mer ändamålsenliga avtal där brukarna av tjänsterna får vad de efterfrågar och samhället sparar pengar.

Priset delas ut på Almegas upphandlingsdag den 27 september.

Läs mer här.