Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

SOI Digital konferens– tre spännande halvdagar

16 december, 2020

Nu klarnar det kring programmet!

Linda Jansson tillhör de styrelsemedlemmar som arbetar intensivt med programmet för SOI´s digitala konferens, som delas upp på tre halvdagar. Hon berättar följande.

– Det blir ett mycket spännande program 2021 med bland annat följande innehåll.
Lena Micko – vår civilminister – kommer att bli intervjuad av Martin Kruse, vår moderator för dagarna.
Frida Boisen – världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips på hur vi kan boosta våra affärer med sociala medier.
Olof Röhlander – fokuserar på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen.
Johan Johansson- berättar om hur Alvesta kommun gått från tanke till handling och vilka framgångsfaktorer och utmaningar som uppkommer när en kommun ska börja med ett kategoristyrt arbetssätt. Eller är det så enkelt som att bara starta upp ett projekt?
Sofia Sjöström– arbetar som kommunikationsstrateg på Örebro kommun och har tidigare arbetat på SVT. Hon kommer ge konkreta exempel och tips på när mediadrevet går.
 
Utöver ovanstående kommer vi också att få höra om alla spännande rättsfall som kommit under året, hur vi ska tänka kring onormalt låga anbud, cirkulär ekonomi – hur får vi in det i våra upphandlingar och arbetssätt och mycket mer. Sist men inte minst kommer vi också att avslöja vem som utses till Årets Inköpare 2021.
 
I konferensavgiften ingår, utöver två spännande halvdagar den 17 och 18  mars, en halvdag den 10 november med aktuella upphandlingsämnen/diskussioner/debatter samt två inspirationsföreläsare: Jonas Eriksson under temat ”Att ta 300 beslut under 90 min utan applåder” samt Hasse Carlsson och Frida Adamsson med temat ”Jobba ni ihop eller bara samtidigt”?

Mer information om konferensen, innehåll, hur man anmäler sig med mera, dyker snart upp på SOI´s hemsida.