Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7, plan 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (säkrast mellan 10-12 vardagar)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Mer om LOS – Lösningar för Offentlig Sektor

10 maj, 2022

SOI presentera tre panelsamtal samt ett mingel med styrelsen – endast för SOI-medlemmar

Här följer uppdaterad information kring LOS – Lösningar för Offentlig Sektor.

Snart får du som medlem i SOI möjlighet att träffa och prata med ledamöter från SOI:s styrelse. Under mässan och konferensen Lösningar för Offentlig Sektor som äntligen går av stapeln den 8–9 juni på Kistamässan Stockholm, bjuder SOI in till ett exklusivt frukostseminarium enbart för sina medlemmar.

Här får du också möjlighet att utifrån dina erfarenheter ge din input på viktiga områden som SOI arbetar med. Du har även chans att ställa de frågor din organisation vill belysa inom de olika temaområdena, direkt till SOI’s styrelse i one to one-samtal.
 
- Vi ser oerhört mycket fram emot möjligheten att träffa våra medlemmar som kommer till Lösningar för Offentlig Sektor.  Det är alltid värdefullt att träffa våra medlemmar och samtidigt blir det ett bra tillfälle att få viktig input till vår verksamhetsplan och vad vi ska fokusera på framöver, säger Martin Kruse, ordförande i SOI.

Lösningar för Offentlig Sektor 2022 är en stor mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig verksamhet. Här får du ta del av en mässa med 150 högkvalitativa utställare och en heltäckande konferens med 200 talare inom åtta olika fokusområden, varav Upphandling är ett. Genom föreläsningar och paneldebatter kommer upphandlingskedjan sättas i fokus hela vägen från hållbarhet, miljö till samhällspåverkan.

- Det är väldigt roligt att våra partners ser ett värde i att utnyttja mötesplatsen för att kunna träffas fysiskt och bygga långsiktiga relationer med sina medlemmar samt att de tar chansen att både bidra till kompetensutveckling, men även lyfta viktiga branschfrågor internt, säger Helena Davidsson Warvås, projektledare för Lösningar för Offentlig Sektor och e-Hälsa 2022.

Förutom minglet med styrelsen (endast för SOI-medlemmarna) så håller SOI i tre panelsamtal under konferensen. Ett av samtalen handlar om hur vi upphandlar hållbarhet, ett om upphandlingsforskning och utbildning på akademisk nivå och det sista om att upphandla i kris.

Exempel på talare på konferensen inom Upphandling
• Kan offentliga inköp driva på en hållbar samhällsutveckling? Inger Ek, generaldirektör Upphandlingsmyndigheten.
• Så kan upphandling styra mot klimatneutralitet och mer innovation. Gunnar Hagman, VD - Skanska & Inger Ek, GD - Upphandlingsmyndigheten.
• Upphandlingens strategiska roll – som man frågar får man svar. Sofia Lundberg, Professor i nationalekonomi vid Handelshögskolan vid Umeå universitet.
• Lyckas med välfärdsteknik: Upphandling – en möjliggörare eller bromskloss? Leds av SKR.

Läs mer om Lösningar för Offentlig sektor här