Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Innovationsveckan 2022 – 3-7 oktober digitalt & lokalt

26 september, 2022

Tillsammans sprider vi smarta lösningar för en innovativare offentlig sektor.

Vad är Innovationsveckan?
Innovationsveckan är vigd åt innovation av och för offentlig sektor, skriver arrangörerna, SKR, Vinnova, Upphandlingsmyndigheten och DIGG. Under denna vecka fokuserar vi på att dela och sprida smarta lösningar mellan olika delar inom offentlig sektor. Under Innovationsveckan 2021 arrangerades över 200 aktiviteter, varav de flesta var digitala.

I år hoppas vi på minst lika stor uppslutning! Den 26 augusti öppnar vi programmet för alla som vill ta del av veckans aktiviteter.

Innovationsveckan är unik genom att vara både lokal och nationell. Programmet för veckan skapas tillsammans med aktörerna och innehåller aktiviteter både digitalt och lokalt. Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan. Gemensamt är att vi alla arbetar för ett mer innovativt offentligt Sverige.

Aktörerna bestämmer själva vilken typ av aktivitet de vill anordna.

Alla anmälda aktiviteter på Innovationsveckan.nu blir del av ett gemensamt sökbart program som besökare kan ta del av. SKR, Vinnova, Upphandlingsmyndigheten och DIGG erbjuder plattformen för det gemensamma programmet. En plattform för arrangörer att nå och involvera fler i arbetet – medarbetare, politiker, samverkanspartners och inte minst de vi finns till för – invånarna.

Mycket mer om Innovationsveckan hittar du här.