Min sida
Laddar..

Senaste sökningar

Kontakta oss

Adress

  • Sveriges Offentliga Inköpare
  • c/o Föreningshuset Sedab AB
  • Lumaparksvägen 7
  • 120 31 Stockholm
  • soi@soi.se

Telefon

  • 08-21 61 40 (Förmiddagar 8:30-12:00)

Organisationsnummer

  • 887500-9584

Mingelkväll, kom och prata regionala nätverk med oss!

23 mars, 2023

Så kan SOI stödja er, vi ses under minglet på årskonferensens första kväll.

Genom våra medlemmars engagemang har många fina regionala konferenser anordnats genom åren, konstaterade vi för en tid sedan. För SOI´s styrelse känns det mycket angeläget att både uppmuntra till regionala nätverksträffar och att ge ett konkret stöd till dem. För våra medlemmar är det både ett trivsamt och ett kompetensskapande sätt att träffas, samtidigt som man utvecklar sitt nätverk och skapar nya vänskaper.

Det lite mer småskaliga och avslappnande sättet att träffas, umgås och få nya kunskaper är ett viktigt komplement till årskonferenserna och de Program för erfarenhetsutbyte som anordnas. Samtidigt stärker de sammanhållningen mellan våra medlemmar, och utvecklar och breddar aktiviteten i föreningen.

Under minglet, första kvällen på den kommande årskonferensen, kommer därför styrelsen att finnas tillgänglig i lokalen för att bolla idéer med er, diskutera möjligheter och stöd. Du behöver inte komma med ett färdigt förslag, utan mötena och samtalen är helt förutsättningslösa. En och annan har faktiskt redan hört av sig efter de artiklar som kom upp i slutet av året, även om vi inte riktigt har kommit igång ännu, berättar Camilla Peterson, som är speciellt ansvarig i SOI´s styrelse för de regionala träffarna.

– Vi tänker också att alla träffar inte måste vara stora arrangemang, kanske är det bara en viss fråga som är angelägen att ta upp, ibland kanske det bara ska vara ett digitalt möte. Formerna för mötena kan alltså vara ganska olika, men oavsett kan vi både stötta praktiskt och exempelvis, om det blir aktuellt, ta den ekonomiska risken, säger Camilla. Styrelsen vill i så fall i god tid se ett program och en kalkyl som vi tycker hänger ihop bra.

– Så nu dyker frågan upp, vilka kommer att bli först med att få igång det regionala nätverksarbetet, skrattar Camilla.

På soi.se finns en sida där man kan ladda ner info och exempelfiler.
• 2021 Inbjudan konferens och kompetensdelning exempel.docx
• 2021 Projektbeskrivning SOI-Mitt exempel.docx
• 2021 Riktlinjer regionala nätverk.docx (uppdatering av dokumentet görs nu)

Läs mer om regionala träffar i dessa artiklar.
Martin Kruses ordförandebrev december 2022. Vad är ett regionalt nätverk, och var tog de vägen?
Reportage på hemsidan november 2022. Dags att väcka liv i SOI´s regionala nätverk!